Про нашу компанію
2016-07-06, 05:38
Дзвінковий дім – входить в холдинг і надає всі мультимедійні послуги на українському ринку. З моменту свого заснування компанія працює як з найбільшими світовими корпораціями, так і з лідерами різних галузей вітчизняної економіки, некомерційними організаціями та дрібним і середнім бізнесом.

Завдяки наявності сильної команди розробників і найсучаснішою технічної бази, ми можемо запропонувати підприємствам і організаціям будь-якого розміру і форм власності сильні рішення, високотехнологічні продукти і послуги, а також наші знання, досвід і майстерність. Багаторічний досвід роботи компанії з замовниками різних рівнів - від найбільших державних компаній, таких як Державний центр зайнятості, Державна Податкова інспекція, і мережами універсальних магазинів “ Нова Лінія ”, до невеликих приватних і державних офісів, дозволив накопичити неоціненні знання в розумінні потреб, як окремих замовників, так і різних індустрій в цілому.

Все це дозволяє нам знаходити рішення проблем будь-якого рівня складності, відкриваючи дорогу нашим замовникам в якісно новий світ телекомунікаційних можливостей. Кожен день ми працюємо на благо наших замовників. Нам вдалося стати найважливішою ланкою ланцюжка взаємодії наших замовників з клієнтами. Широкий спектр наших послуг дозволяє індивідуально побудувати співпрацю з будь-якою компанією, виходячи з її потреб.

Успіх наших клієнтів - це наш успіх !!!